Terug van nooit weggeweest

Beste Scheepsmaatjes,

Als we het hebben over ‘De Remedie tegen Tragedie’, dan moet er wel iets te remediën zijn! De content van Scheepskameel is toch zeker eerstens de muziek, hoor ik u denken. Nou, dat klopt! Maar een stukje geschreven tekst op zijn tijd om de sleur van alledag te doorbreken door te dansen en te feesten en de liefde vrijelijk door de aderen en de drank door de slokdarm te laten stromen, is natuurlijk vaker dan eens in de zes maanden geïndiceerd! Excuus derhalve van de erikameel, hij zal vaker de best doen zijn ganzenveer te laten spreken.

Welnu, vanwaar deze woorden aan Big Data toevertrouwd? Dat is omdat Scheepskameel niet stil zit. Al lijkt het wellicht soms ietwat anders, achter de schermen wordt hard gewerkt aan het uitbreiden van het repertoire en verlevendigen van de show. Dit alles om u en jou, man en vrouw, de gelegenheid te bieden om een paar uur uit het aards tranendal te stappen en te ontsnappen in de woelige baren van Scheepskameel.

Om dat voor elkaar te krijgen betrekken we u – ons weledele publiek – steeds vaker en overtuigender bij onze optredens. Hier ziet u reeds een voorbeeld:

En hier wordt tijdens het ten gehore brengen van het prachtige stuk ‘Czardas’, het publiek door de drummer gedirigeerd teneinde het stuk vocale luister bij te zetten:

0407_05262018_Hoon en Aniek_Tess Janssen.jpg

Enfin, er gebeuren dingen. Er is beweging. Net als u en de wereld staat ook Scheepskameel niet stil. Als we dan toch allemaal bewegen, laten we dat dan samen doen! Voorwaarts het onbekende betreden is toch veel leuker met een glas in je hand en een band aan je kant! Laten we arm in arm de altijd aanwezige onzekerheid met een lach en zonder vrees tegemoet treden. Hier zijn de saxofonist en de drummer van Scheepskameel die hierin alvast het voortouw nemen:

koen erik married.jpg

Dat zijn de woorden weer voor nu. Mag ik u ten slotte er nog op wijzen dat Scheepskameel acte de présence zal geven op het Bakkum Vertelt festival op 12 juli 2018? Ja? Fijn, dank u! Tevens vindt u meer gelegenheden om uw zorgen even te vergeten op de Tour pagina van deze website.

Namens Scheepskameel,
erik