WeLKOM OP de nieuwe Scheepskameel website

171129 bouw nieuwe website 01.jpg

Scheepskameel. Met zo'n naam ben je het aan je stand verplicht om met een website op de proppen te komen die er niet om liegt!

Met vereende krachten, tegenslagen lachend tegemoet tredend, problemen moedwillig opzoekend, stagnerende computers liefhebbend, niet werkende online diensten in het hart sluitend en onwillige helpdeskmedewerkers de hand toereikend, werken wij zelfs bij windkracht 13 door aan deze nieuwe website.

Want met de komst van onze nieuwe drummer lijkt de al goed stromende beek te transformeren naar een kolkende rivier! Er moet gedanst worden! Gezongen en gedronken! De liefde moet uit alle hoeken en gaten tevoorschijn komen! Het is hard nodig in deze tijd en Scheepskameel is het perfecte medicijn tegen lusteloosheid, wanhoop en angst!

Dus houdt moed scheepsmaatjes! Scheepskameel komt binnenkort in een etablissement in jouw buurt...tot dan, troost je met de muziek op deze website!

Met volle liefde,
Scheepskameel